Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open..

Lyckan är helt jävla total! Den första april flyttar vi in i huset och blir dalslänningar. Vi var där och promenerade med Rex i söndags, kollade av området. Sjön ser man från köket och det är stora ängar runt omkring. Skogen var helt fantastisk med vattenfall och fina stigar. Åh, jag är kär!
 
Energin börjar komma tillbaka och glädjen likaså. Det här var ett besked som jag verkligen, verkligen ville ha! Det finns nog få ställen som slår där vi bor nu, med havet nedanför och skogen bakom, men vi vet att denna situationen inte är hållbar i längden så detta blir helt perfekt för oss. 
 
Nu ska jag äta upp min frukost, ta en långis med hunden och sedan åka iväg och studera ett par timmar. På fredag går jag på julledighet i tre veckor och det kommer bli underbart! Jul och nyårsfirande, besök på en cane corso kennel och MyDog. December levererar!

never let the fear of striking out keep you from playing the game.

Igår var jag medbjuden till Carlia hotel med älskling och hans kollegor! Fyrarätters, julshow och mängder med skratt. Jag var chaufför så jag höll mig till vatten, men jag hade faktiskt kul ändå! Alltid roligt att se vuxna människor släppa loss efter några drinkar, haha. Jag som vanligtvis är klädd i hundförarbyxor, tjocktröja och med håret i en slarvig knut kände mig faktiskt riktigt fin i en svart spetsklänning, tights och piffigt smink.
 
Blev påmind om att det faktiskt snart är jul och nyår - herregud. Det här året sa svisch! Jag vet att det är klyschigt att varje nyår lova sig själv massor av saker som aldrig blir av. Men idag har jag verkligen tänkt till! Det är inte börja äta nyttigt och träna, även om det inte skulle skada ;) Det är inte att vara nykter ett helt år eller bli en bättre människa. Det handlar om att utmana rädslorna som jag har. Inte vanliga rädslor som spindlar, ormar eller mörker, utan obearbetade händelser som fortfarande stör mig i min vardag.
 
Att våga utmana rädslorna och sedan komma över dem, är inte det ett bra nyårslöfte?!
 
 
Imorgon ska vi tillbaka till drömhuset för att kika en gång till, det pirrar i magen! Sedan ska jag iväg till DinHundskola och umgås med människor som jag kan tjata hund med ut i oändligheterna.

vintertröttheten har slagit till

Var och kikade på en gård i tisdags. Drömstället. Fin grusväg som ledde till ett rött hus med vita knutar, jättestor tomt och gräsmatta med både vedbod och garage, utsikt över en fin sjö och vattenfall som hördes när man gick i trädgården. Skogen precis bakom. Knappt några grannar. Jag är kär.
 
Nu håller jag alla tummar och tår att vi får hyra detta, det är bättre än jag någonsin kunnat drömma om och det får mig att tappa andan. Precis så vill jag bo. Precis så! Djuren är naturligtvis välkomna och jag kan inte tänka mig något bättre ställe än det här. Kan inte jag få ha lite tur för en gångs skull? 
 
Utöver euforin för detta eventuella boende så är jag vinterdeppig och extremt trött. Jag kan sova hur mycket som helst. Det enda jag orkar just nu är mina långpromenader med min älskade hund.. Skogen och dess syre får mig att vakna till, tankarna blir klara och en gnutta ork infinner sig. Jag hämtar kraft vid det vackra vattenfallet i min favoritskog.
 
Jag har varit dålig på att aktivera Rex mentalt dessa dagar men imorgon är det skärpning! Spår på morgonen, milen på eftermiddagen, lydnadspass efter det och sedan fryst färskfoder i en kong som han får kämpa med innan läggdags. Kanske att vi hinner med ett sök också?

I helgen ska vi tillbaka till det där underbara stället och kika en gång till. Håller tummarna!

RSS 2.0